Hvem er vi

Bag Smedehyttens nuværende form står en masse mennesker – familie, venner og samarbejdspartnere der er blevet til vores nye venner –  der har hjulpet os til det sted vi er i dag. Dem er vi utrolige taknemlige for og der er altid plads til dem i Smedehytten. -Stefan & Mervi

Hvem er vi?

Vi er en amerikansk, dansk, finsk familie som består af os Stefan, Mervi og vores døtre Vilja og Saga. Smedehyttens historie startede i 2016 når vi blev forelsket i en gammel fattiggård og besluttede at købe den med tanken om at udover at være vores hjem ville det også blive til vores forretning en dag.

Smedehyttens gæstehus og mødested startede fra en simpel drøm om at få renoveret nogle værelser til udlejning i den ubenyttede overetag. I løbet af processen voksede idéen i alle retninger og hurtigt fandt vi ud at det var ikke kun overnatning og lokaler som vi vil tilbyde – vi vil tilbyde autentiske oplevelser. Vi fokuserede hurtigt på erhvervs kunder og større private grupper der ønsker en unik oplevelse.

Kreativt frirum

Det at det er vores hjem vi udlejer skaber et besøg præget af intimitet og nærvær hvor alle uforstyrret kan udfolde sig som de ønsker. Vi ønsker ikke at være et mødelokale, men nærmere et kreativt frirum med individet i højsædet. Vi mener ikke at kreativitet er forbeholdt de få – der bor en kunstner i os alle. Der eksisterer et kæmpe potentiale i en hvers kreativitet hvilket kan manifestere sig som en stor styrke for individet og ikke mindst fremtidens virksomheder. Vi ønsker kun at skabe de rigtige rammer

Smedehytten åbnede sine døre for gæsterne august 2017. Men vi er kun begyndt! For os er udviklingen af forretningen en proces der aldrig ender, vi arbejder konstant med at finde de rigtige samarbejdspartnere som kan bidrage til at yde den bedst mulige oplevelse. For os er det vigtigt at vi kan tilbyde et unikt besøg, mulighed for gæsterne at finde et ny styrke i sig selv og oplevelse med langvarig glæde.